100%

100% verantwoordelijk

 

Gisteren had ik een inspirerende dag bij mijn businesscoach Maartje Koper. Ik vertelde daar in de groep over mijn mindshifts van de afgelopen maand. En met name over mijn belangrijkste! Namelijk dat ik echt BESLOTEN  heb dat ik 100% verantwoordelijk ben voor ALLES in mijn leven.

En terwijl ik dat vertelde, bedacht ik dat ik deze verantwoordelijkheid een dag eerder toch uit handen had gegeven! Ik ontving een mail van een dierbare vriend met wie ik het contact 1,5 jaar eerder bewust verbrak. De mail raakte me, er kwam van alles boven. Goede tijden, mooie tijden, verdriet, pijn, vrolijkheid. De hele periode van “zoals het was”, ging door me heen. Het was niet de mail zelf, het waren niet de woorden, maar de herinnering die me raakte.

En ik wist niet of ik dat wilde. Geraakt worden. Geraakt worden, betekent kwetsbaar zijn. En ik wist niet of ik dat wilde in deze situatie door deze persoon. Ik wist niet of ik dat opnieuw wilde. Angst popte dus op. Dus besloot ik de verantwoordelijkheid van een hernieuwd contact bij hém neer te leggen. Ik besloot om de verantwoordelijkheid of we het contact zouden herstellen niet bij mezelf te houden. Niet gewoon volledig zélf te bepalen wie ik in mijn leven laat met welke energie.

Terwijl ik juist op ALLE vlakken van mijn leven 100% verantwoordelijk wil zijn én ben voor hetgeen ik creëer. Ik ben 100% verantwoordelijk voor wie ik in mijn leven toelaat, 100% verantwoordelijk voor alles wat er gebeurt, voor alles wat ik aantrek. 100% voor hoe ik mensen mij laat behandelen. En dat betekent dat ik niet de verantwoordelijkheid voor “ons” bij hem neer moet of mag neerleggen.

Dus bij deze…………. neem ik em terug! MIJN leven, MIJN verantwoordelijkheid!

 

Ik ben 100% verantwoordelijk voor alles wat ik creëer.

Ik ben 100% verantwoordelijk voor de relaties met mensen die ik in mijn leven laat.

Ik ben 100% verantwoordelijk voor wat ik accepteer van de mensen om mij heen.

Ik ben 100% verantwoordelijk voor hoe ik me laat behandelen.

Ik ben 100% verantwoordelijk voor wat ik accepteer van mijn klanten.

Ik ben 100% verantwoordelijk voor mijn liefdesleven.

Ik ben 100% verantwoordelijk voor mijn geldstromen.

Ik ben 100% verantwoordelijk voor mijn tekorten of overvloed.

Ik ben 100% verantwoordelijk om al mijn dromen te verwezenlijken.

Ik ben 100% verantwoordelijk om al mijn wensen te vervullen.

Ik ben 100% verantwoordelijk om mijn missie te leven.

Ik ben 100% verantwoordelijk voor mijn eigen geluk.

 

Zo!!! Die staat weer!

Ik dacht, grappig dat dit me “overkomt”. Oftewel wat ik 100% zelf gecreëerd heb. Terwijl ik een geweldige workshop aan het maken ben, Born to Create. 15 en16 september waarin ik mensen juist DIT leer! Born to Create. Jij creëert je werkelijkheid. Een 2-daagse workshop over het creëren van ALLES wat je wil in je leven. Onder je eigen verantwoordelijkheid! Waarin je leert dat JIJ en jij alleen de controle hebt. Jij en jij alleen de verantwoordelijkheid hebt. Ik zie zo vaak om me heen dat mensen zich laten leiden (of lijden). Zich laten leiden door omstandigheden, door het leven, door wat er op hun pad komt. Terwijl dat niet hoeft! Je kunt de regie terugpakken. De regie over jouw leven. Op alle vlakken! Net als ik gedaan heb. IK bepaal of er weer contact komt, IK neem de regie over wie ik in mijn leven toelaat.

 

Born to Create  gaat super worden. En ik ben intussen al weer dankbaar voor het inzicht dat ik door dit gebeuren mocht ontvangen. Thanks Universe voor de bewustwording! Wil jij op de hoogte worden gehouden van deze workshop, Born to Create? Aanmelden is nog niet mogelijk, maar stuur me een berichtje en ik informeer je zodra het wél kan.

 

En als je nog niet helemaal precies weet WAT je dan zou willen creëren? Wil jij eerst nog ontdekken dát het zo is. Wil jij eerst nog ontdekken wat jouw geluk is? Of wil je eerst nog ontdekken hoe het komt dat je je tegen laat houden? Wat jouw blokkades zijn? Kom dan naar de workshop Breakthrough to Happiness op 7 juli. Hier lees je er alles over.

 

Liefs Nina

, , , ,

Nog geen reacties.

Geef een reactie