Body Control

Beheers de processen van je lijf
Welke kenmerken, klachten of pijn ben jij gaan accepteren als feit? Als iets dat nu eenmaal zo is, waar je mee moet leren leven, wat vaststaat. Zo accepteerde ik altijd als feit dat mijn onderrug mijn zwakke plek was. En dat mijn ogen nu eenmaal achteruit gingen omdat ik ouder werd.

• Wat als je dat allemaal zélf in de hand hebt?
• Wat als je zélf bepaalt of iets een klacht wordt?
• Wat als je zélf bepaalt of iets een klacht blijft?
• Wat als je kan leren om samen met je lijf te werken op alle gebieden?
• Wat zijn dán de mogelijkheden om van pijn af te komen?
• Wat zijn dán de mogelijkheden om bepaalde lichaamsprocessen terug te draaien?
• Wat zijn dán de mogelijkheden om je leven weer voluit te leven. 


Jouw lichaamswijsheid heeft zulke ongekende mogelijkheden. Zo ben ik gestopt met het dragen van mijn leesbril. Zonder hoofdpijn, knijpen met mijn ogen kan ik nu alles lezen behalve die ingrediënten op hele kleine potjes. Dmv een paar oefeningen, afstemmen en het gesprek met mijn ogen aangaan!

En zo kun je dat doen met ieder lichaamsdeel! Met iedere klacht, aandoening of pijn. Iedere klacht, aandoening of pijn is een signaal van jouw lichaam. Op het moment dat jij dat signaal herkent en kunt interpreteren, kun je ook verandering aanbrengen in de manier waarop je het ervaart!

Tijdens deze workshop wil ik werken met deelnemers die aan de slag willen met zichzelf, hun eigen lichaamswijsheid, hun signalen, hun klachten en hun ongekende lichamelijke mogelijkheden.

Dit is wat eerdere deelnemers zeiden over Body Control:

Nina creëerde vanaf het begin af aan een hele fijne en open sfeer. De oefeningen die Nina ons gaf, brachten ons dichter bij ons lichaam. Het was super te ervaren hoe snel ik contact had met mijn lichaam. Door af te stemmen en in gesprek te gaan, kreeg ik heldere boodschappen waar ik direct mee aan de slag kan. Zeker een aanrader als je meer in contact wil komen met je lichaam en erachter wil komen wat jouw lichaam je wil vertellen. T v Leeuwen


————————–————-


Deze workshop biedt een onderzoek naar onze innerlijke lichaamstaal. Welke signalen geeft mijn lijf me? Wat kan ik leren van deze signalen? Velen van ons zijn niet gewend om hiernaar te kijken of aarzelen de signalen te vertrouwen. Goede begeleiding is daarom belangrijk. 
Nina begeleidt het onderzoeksproces op een heldere en respectvolle manier. Deze basishouding vertaalt zich in haar taalgebruik. Alles zonder oordeel: alles is oké.
Aan het einde van de workshop gaat de deelnemer naar huis met relevante informatie over de taal die ons lichaam spreekt en hoe je naar deze t
aal kan luisteren en ernaar kan handelen. Dit is een heel bewustmakingsproces. Soms confronterend: altijd leerzaam! Daarvoor veel dank aan Nina!  J Meulendijks


————————–———————


Een dag aan de slag met je lijf, zalig. Weer heel wat geleerd over mezelf en vooral ook inspiratie hoe ik ook in het dagelijks leven veel meer in verbinding met mezelf kan zijn. Er is nog zoveel meer mogelijk en dat is een superfijn gevoel. G Ceulemans


……………………………………………………………….

Ons lichaam geeft ons iedere dag signalen. Iedere dag geeft het aan waar onze grootste verlangens liggen. Iedere dag geeft het aan wanneer we dingen doen die niet in lijn liggen met die grootse verlangens. Iedere dag geeft het aan wanneer we met minder genoegen nemen dan we eigenlijk zouden willen. En het gaat daarmee door, tot het op een gegeven moment geen andere uitweg ziet dan het veroorzaken van een klacht, pijn of aandoening. Wil jij daar verandering in aanbrengen?

Kijk onder agendaoverzicht wanneer de eerstvolgende workshop gegeven wordt! Er is plek voor 10 deelnemers.
Natuurlijk is een individuele sessie ook mogelijk.


FAQ
1 is deze workshop voor iedereen geschikt?
 Deze workshop is geschikt voor iedereen die bereid is om op een andere manier naar zijn of haar lichaam te kijken. Oude overtuigingen los te laten en te ontdekken wat er nog meer mogelijk is.
2 ben ik direct na de workshop van al mijn klachten af?
 In sommige gevallen is een inzicht al voldoende om een bepaalde klacht op te laten lossen. Soms is er meer voor nodig en zal het veranderingen in je dagelijkse leven vragen.
3 krijg ik na afloop nog begeleiding?
 Natuurlijk is het altijd mogelijk om na afloop nog een losse sessie te boeken om dieper op jouw specifieke situatie in te gaan. Ik raad je echter aan om eerst te ervaren hoe Body Control doorwerkt ook ná de workshop!
4 ik heb het online programma Body Signs gevolgd. Is Body Control een logisch vervolg?
 Ja, Body Control is een super logisch vervolg. In Body Signs leer je de signalen interpreteren, in Body Control ga je er direct mee aan de slag om ze te helen. Body Control is daarnaast ook heel los te volgen. 

Reacties plaatsen is niet mogelijk.