Eten wat je lijf wil

afvallen coaching eten lijf lichaamswijsheid

De beste lijfexpert

Mijn business coach vertelde over de allerbeste kapster die geen kapster geworden was omdat ze zelf van dat fluthaar had.  En die daardoor mensen de kans ontnam op prachtig geknipt haar en super kapsels.

Geen maat 36!

En toen dacht ik: “dat is mijn verhaal!” De tijden van mijn maatje 36 zijn namelijk écht voorbij. Of beter gezegd, wéér voorbij. Want ik heb maatje 36 gehad en maatje 48. En dus ook iedere maat daartussen! En daardoor liet ik me de afgelopen maanden tegenhouden! Tegenhouden met het helpen van mensen die vechten met hun gewicht. Want in mijn gedachte moest ik dan toch echt wel zelf het beste voorbeeld geven. Een nette maat 38/40, strak vel door het sporten. En een prachtig egale huid door de super gezonde voeding.

En laat ik die deze maand nou net niet hebben!

 

En jij? Herken je dat?

Dat je in je kast alle maten hebt hangen in de hoop dat je dat leuke pakje weer een keer aan zult kunnen?

Dat je je al zo vaak voorgenomen hebt om nu écht gezond te gaan leven?

Dat je zo’n beetje de meeste diëten al wel een keer gevolgd hebt (of half….of een beetje….)?

Dat je precies weet hoeveel calorieën, koolhydraten of vetten alles bevat?

Dat je jezelf ingedeeld hebt in de categorie emotie-eters of gezelligheids-eters en dat dít is wat je jezelf als excuus geeft?

Dat je eigenlijk wel weet dat je beter voor je lijf zou moeten zorgen?

Dat je precies weet wát je zou moeten doen?

Je weet alleen niet (meer) HOE!

 

Met dat HOE, dáár ga ik je mee helpen! In mijn programma “eten wat je lijf wil“. Dit programma leert je luisteren, weer echt luisteren naar je lichaam. l

Want dát is wat ik kan, jou weer in verbinding brengen met je lichaam. Dat is wat ik iedere dag doe voor mijn klanten; hen weer in contact brengen en laten vertrouwen op hun lichaamswijsheid. En in dit programma dus ook de wijsheid wat JIJ nodig hebt aan voeding.

 

Ik ga jou de tools in handen geven om het zelf te doen.

Ik ga geen dieet voor je samenstellen dat werkt zolang je je eraan houdt.

Ik ga je helpen te ontdekken wat jouw lijf nodig heeft. Echt nodig heeft.

En als je daarnaar blijft luisteren, dan kun jij eten wat je wil!

Wat je ECHT wil!!!!

 

Je lijf weet het

Jouw lijf weet namelijk precies wat het nodig heeft.

Jouw lichaamswijsheid zorgt ervoor dat al jouw processen doorlopen. Je hart dat blijft kloppen terwijl jij slaapt, het groeien van je haar waar je niets voor hoeft te doen. En jouw lijf weet ook precies wat het daarvoor nodig heeft aan bouwstoffen, aan brandstof!

Jouw lijf weet exact wat het wil eten, drinken én in welke hoeveelheden! Zodat het de brandstof krijgt die nodig is om te ademen, te leven, te bewegen. De brandstof die nodig is om de cellen, vezels, botten, spieren waaruit jij bestaat, iedere keer op te bouwen. Want dat is de keuze die JIJ maakt. Waar laat ik mijn nieuwe cellen uit opbouwen?

Jouw lijf weet EXACT wat het wil en nodig heeft.

Alleen die verbinding met je lijf, die ben je kwijt geraakt! En dus volg je weer dieet X en onderneem je poging 63 om gewicht te verliezen (of aan te komen!) Of je gaat naar de diëtiste die je vertelt dat je alleen maar hoeft te zorgen dat je minder eet dan dat je verbruikt. Maar ergens blijft het een strijd! Het blijft vechten, iedere dag weer. Ieder weekend weer, ieder feestje weer. Iedere gebeurtenis die je van je stuk brengt en je naar eten wil grijpen, moet jij het gevecht weer leveren. En de ene keer win je. En de andere keer verlies je (alleen dan geen kilo’s).

En in de tussentijd geef jij je lichaam niet wat het nodig heeft, niet waar het écht naar verlangt!

 

Dus…..

Als jij klaar bent om jouw eigen lijf weer de regie te laten nemen over wat je eet.

Als jij klaar bent om weer echt verbinding met je lijf te maken.

Als jij klaar bent om jezelf te geven wat je écht nodig hebt.

Als jij klaar bent om niet meer te verlangen naar troostvoer.

Als jij klaar bent om letterlijk weer lekker in je lijf te zitten (en daardoor ook figuurlijk).

Als jij klaar bent om aan de slag te gaan met je eigen waarheid, binnenin jou.

Als jij klaar bent om te kijken naar de redenen waarom je de dingen eet die je eet.

Als jij klaar bent om te kijken naar al jouw diepste verlangens.

 

Dan ben je klaar voor mijn programma.

 

Wat krijg je?

* 4 Live momenten * 9-daags kickstart cleaning * Meditaties en visualisaties

 Ik ga je 12 weken begeleiden.

  • Je begint het programma met een live sessie bij mij. Hierin gaan we kijken wat de voornaamste redenen zijn waarom jij meer eet dan je nodig hebt of waarom je andere dingen eet dan je nodig hebt.
  • Tijdens deze sessie geef ik je ook uitleg over de reinigingskuur waar je het traject mee start! Je start met deze reiniging van 9 dagen zodat je écht letterlijk een nieuw begin kan maken. Natuurlijk is dit ook een super kickstart voor het verlies van kilo’s. Het belangrijkste is echter dat je je lijf ontdoet van alle troep en gifstoffen die je de afgelopen jaren/maanden hebt opgebouwd en opgeslagen. Deze kuur twv €120 zit bij de prijs inbegrepen.
  • In de 3 live sessies daarna (4 sessies in totaal dus) ga ik je begeleiden om het contact met je lijf te herstellen. We onderzoeken wat de oorzaken zijn, welke overtuigingen jij hebt en hoe we het contact herstellen. Zodat jij weer écht je lichaamswijsheid als leidraad kunt gaan gebruiken. Je gaat niet lijnen, ik ga je geen dieet geven. Jij gaat weer echt luisteren naar de wijsheid van je eigen lichaam. Dat weet écht heel goed wat het nodig heeft. En het mooie is dat dit doorwerkt in ALLE gebieden van je leven.  Deze sessies alleen al hebben een waarde van €500.
  • Daarnaast ondersteun ik je dmv 6  meditaties en visualisaties. Met deze meditaties kun je steeds meer en meer voelen waar jouw lijf naar verlangt. En meer en meer verbinding krijgen met het lijf en het leven dat waar je naar verlangt! Deze 6 meditaties hebben alleen al een waarde van €360.
  • Ik deel mijn eigen proces met je. Mijn proces van de afgelopen jaren én mijn proces NU.
  • Dmv regelmatige blogs en video’s zorg ik dat jij de juiste mindset houdt!
  • Tijdens deze 12 weken mag je mailen met je vragen, twijfels en successen.

Ik ben er klaar voor om jou te helpen!

 

Ik bied je dit programma nu aan voor de prijs van €800,-!  Betaling in 3 termijnen van €280,- is mogelijk.

 

En jij, ben jij klaar om jou te helpen?

 

Als jij voelt dat dit het programma bij JOU past, meldt je dan snel aan!

 

Stuur een mail naar info@hetlotuseffect.nl dan maken we een afspraak om te starten! Heb je nog vragen of twijfels, dan bied ik je de mogelijkheid voor een “eten wat je lijf wil-sessie” van 20 minuten. Deze sessie vindt plaats via hangout of telefonisch.

 

 

 

 

 

 

 

Nog geen reacties.

Geef een reactie