Je innerlijke krachtbronnen

 

banner1

 

 

 

Je innerlijke krachtbronnen

Iedereen is gezegend met een heleboel innerlijke ikken, subpersoonlijkheden. En dat is super fijn! Want het is toch heerlijk dat je kordaat en snel op kunt treden als je iets perfect moet organiseren. En dat je zacht, liefdevol en begripvol kunt zijn bij je naasten. Maar heb je altijd het gevoel dat je GRIP hebt op deze ikken, je subpersoonlijkheden, op datgene waarvan je denkt dat het je karakter is? Heb je het gevoel dat je wéét welk stukje van jou er aan het woord is, op de voorgrond staat? Heb je altijd het gevoel dat het juiste stukje van jou aan het woord is?
Of heb je ook wel eens LAST van een aantal innerlijke stukjes. Heb je wel eens last van hinderlijke stemmetjes in je hoofd? Je hebt een innerlijke Criticus die je steeds weer laat voelen dat het niet goed genoeg is wat je doet. Je innerlijke Drammer die je dan vervolgens vertelt wat voor lange lijst je nog moet afwerken om wél ooit goed genoeg te worden! Of staat regelmatig jouw Behager op de voorgrond waardoor de buitenwereld jou fantastisch, toegewijd en behulpzaam vindt, maar jij zelf met je tong op je schoenen loopt? Allemaal stemmetjes in je hoofd die je het leven niet altijd makkelijker maken.

De clip komt uit de Disney Pixar film Inside out. En als je naar het filmpje kijkt, zie je een heleboel emoties die elkaar in rap tempo afwisselen. Binnen enkele seconden zie je angst om te falen, boosheid en blijdschap de boventoon voeren. De hoofdrolspeelster is zich niet bewust van deze innerlijke, soms hinderlijke stemmetjes.

En jij?
Zou jij willen ontdekken waarom je soms onzeker bent, jaloers reageert of jezelf op de achtergrond plaatst? Zou jij grip willen krijgen op je perfectionisme, het stukje van jou dat ervoor zorgt dat je poging 1 tm 7 standaard de prullenbak in verdwijnen? Of het kritische stemmetje in jezelf  dat je vertelt dat niemand op jou zit te wachten, dat anderen beter zijn, mooier, dikker of juist dunner? Of juist dat stukje dat ervoor zorgt dat je uren Candy Crush speelt? En welk stukje van jou zorgt er dan voor dat je je dáár weer schuldig over voelt? Wil jij erachter komen waarom je zo snel klaar staat met je oordeel over die collega die met alle winden mee lijkt te waaien? Wil jij begrijpen waarom jij een hekel hebt aan je schoonbroer die als zo’n enorme geldwolf overkomt? Wil jij leren hoe je dat onzekere stuk in jou vóór jou kunt laten werken? Wil jij ontdekken hoe jij je innerlijke Criticus tot je bondgenoot maakt?

Hoe geweldig zou dát zijn?
In een traject van 3 maanden laat ik je ontdekken welk innerlijk stuk er op bepaalde momenten aan het woord is. Ik ga je helpen te VOELEN waarom je reageert zoals je reageert. Van daaruit ga je aan de slag om te kijken wat een aantal innerlijke stemmetjes nodig heeft om jouw bondgenoot te worden. Zodat jij je innerlijke ikken vóór je kunt laten werken! In plaats van erdoor overmand te worden! Zodat de delen van jezelf waar je nu lást van hebt, JOUW INNERLIJKE KRACHTBRONNEN gaan worden.

Hoe heerlijk klinkt dat!

inderlijke stemmetjes leren herkennen

rkennen dát ze er zijn en wat ze nodig hebben

rachtbronnen maken van die innerlijke stemmetjes

Jij én jouw innerlijke stemmetjes, die samen gaan voor wat JIJ wil!

Je innerlijke krachtbronnen
In de wekelijkse module leg ik je steeds een belangrijke innerlijke stem uit. Ik laat je door middel van een geleide meditatie/visualisatie contact maken met precies dat deel van jou. Daarna ga je aan de slag met de opdrachten. Deze kun je vervolgens bespreken in de besloten Facebookgroep of met mij tijdens webinars, email of tijdens onze Hangoutgesprekken (dat hangt af van het programma dat je kiest).

Nu al enthousiast?
Meld je meteen aan voor mijn programma!

Twijfel je nog? Lees dan een paar reacties van mijn klanten

“Ik heb een heleboel plannen, maar ik bracht ze nooit tot uitvoer. Ik had steeds het gevoel dat het niet goed genoeg was of dat niemand op mijn plannen zat te wachten. Nu heb ik veel meer inzicht in mezelf gekregen en weet ik dat IK het het zelf ben die me mezelf tegenhoudt.”

“Heel bijzonder om de energie van een sub-stukje van jezelf te voelen. Ik wilde werken aan mijn jaloezie, maar ik kwam erachter dat ik eigenlijk een heel onzeker stukje in me heb. Dat ik mezelf gewoon niet goed genoeg vind. Ik kan nu steeds vaker tegen mezelf zeggen dat ik wél goed genoeg ben! Dat ik het waard ben om van te houden.”

“Ik heb hierdoor meer inzicht in mijn gevoelens gekregen. En ik kan nu makkelijker gevoelens van me afzetten.”

“Het is heel raar, want eigenlijk stap je in een ik-stukje of emotie en voel je het dus heel erg goed. Maar daarmee kan je er ook van een afstand naar kijken. En dat zorgt ervoor dat ik nu op een andere manier naar mezelf kijk. En kies om anders te reageren, met een andere subpersoonlijkheid op de voorgrond.”


 

Maak van jouw hinderlijke stemmetjes jouw innerlijke krachtbronnen                                                                                             € 1463,00

3 maanden lang begeleiding
3 live vip middagen
6 keer lasercoaching van 30 min (telefonisch of via Google hangout)
3 meditaties/visualisaties specifiek op jouw situatie toegespitst
1 op 1 begeleiding via email

Alles dus volledig afgestemd op jouw persoonlijke behoeften.

 

Als je vragen hebt, stuur een mail naar info@hetlotuseffect.nl of bel me.

Nog geen reacties.

Geef een reactie