Lichaamsopstellingen

workshop

 

Lichaamsopstellingen.

Je prachtige, prachtige lijf. Je lichaam is een perfect, zelfstandig werkend organisme. Zonder dat je er iets voor hoeft te doen, klopt je hart, groeit je haar en vullen je longen zich met lucht. Het laat je voelen, proeven, ruiken, zien en horen. Het laat je lopen naar alle plekken die je wil zien. Het stelt je in staat een liefkozing te geven. Het geeft je de mogelijkheid om met woorden iemand in zijn hart te raken.

 

Iedere cel in ons lijf vernieuwt zich. Ieder orgaan heeft een andere snelheid waarmee dat gebeurt, maar op celniveau is er geen enkele cel meer in jouw lijf die er vorig jaar op deze datum ook al was! Denk aan een wondje op je hand, waarvan de huid zich binnen een paar weken volledig hersteld heeft. Zo werkt dat met iedere cel in je lichaam, ieder orgaan, iedere vezel.

Maar áls alles zich vernieuwt, dan zou je slechts een korte tijd ergens last van kunnen hebben. Want daarna heb je een nieuwe, prachtige, perfecte cel gekregen.

Alleen slaan onze cellen informatie op. De oude cel geeft informatie door aan de nieuwe. Je allergie is niet na een x-aantal maanden over, je artrose niet, of welke ziekte of kwaal dan ook.

 

Deze informatie is geven we zélf mee. Door onze levensstijl onder andere. Maar de allerbelangrijkste bron van informatie zijn onze gedachten, onze emoties en onze overtuigingen.

Het opslaan van deze gedachten, emoties, overtuigingen van nu, vroeger, ons gezin, zelfs vorige generaties kan ervoor zorgen dat ons lijf niet perfect meer functioneert.

 

Het kan de oorzaak zijn van iedere klacht, kwaal of aandoening die jou belemmert jouw leven voluit te leven.

  • Je rug waar je regelmatig doorheen gaat
  • Je galblaas die pijn doet
  • Je allergie voor alles wat groeit en bloeit
  • Je blessure die maar niet over lijkt te gaan
  • Je huiduitslag, buikpijn, hoofdpijn, menstruatiepijn, oorpijn, hyperventilatie en ga zo maar door

 

Door middel van een lichaamsopstelling kun je in gesprek gaan met dát stukje van jouw lijf waar je last van hebt. Tijdens de opstelling ontdek je het wáárom van je klachten. Je ontdekt wat je klacht je wil vertellen. Deze inzichten zorgen ervoor dat JIJ weet wat je te doen staat!

Genieten

  • Want hoe heerlijk zou het zijn als je geen last meer hebt van pijnen, kwalen, aandoeningen?
  • Hoe fantastisch zou het zijn om eindelijk VRIJ te zijn van dát wat je tegenhoudt om VOLUIT te leven?
  • Hoe zou je leven eruit zien als je al je klachten, je stress, je pijn en je verdriet LOS mag laten?
  • Hoe heerlijk zou je leven zijn als je volop kunt genieten?
  • Hoe geweldig zou het zijn om volop energie te hebben en volop van een rijk lijf te GENIETEN.

Dat kan!

Tijdens de workshop  gaan we 1,5 uur aan de slag met de vraag die een van de deelnemers inbrengt. De overige deelnemers treden op als representant. Zij zijn de stem van een lichaamsdeel of emotie  hiermee te maken heeft. De workshop duurt in totaal 3 uur waardoor er ruimte is voor 2 vraagstellers.

Klik hier voor de meest gestelde vragen. Staat je vraag daar niet tussen, neem dan gerust contact met me op info@hetlotuseffect.nl

Praktische zaken

Wanneer            Kijk onder het kopje workshops wanneer de volgende gepland staat.

Waar                    Spiritueel centrum Jasmijn in Tilburg

Kosten                 €95 voor vraaginbrenger. €35 voor representant

 

Het is natuurlijk ook altijd mogelijk om bij mij privé een opstelling te komen doen.

 

Nog geen reacties.

Geef een reactie