Over mij

64206_314623712000219_1625995405_n

Ik faciliteer mannen en vrouwen om (weer) contact te maken met de wijsheid van hun eigen lichaam.

Ik ben ervan overtuigd dat we alle antwoorden in onszelf kunnen vinden. De antwoorden op al onze (levens)vragen. De antwoorden op het waarom van lichamelijke klachten en pijn. De antwoorden op onze allergrootste verlangens. Ons lichaam vertelt ons dat steeds opnieuw. En geeft signalen af als we handelen in strijd met onze grootste verlangens. Of ons laten behandelen op een manier die niet goed is voor ons.

Door de jaren heen kreeg ik meer en meer last van het contrast tussen hoe ik me voelde en wat er van mij verwacht werd. Als gevolg hiervan ben ik opleidingen gaan doen tot healer en uiteindelijk tot intuïtief coach. Ik heb hierdoor nu de mogelijkheid om de oosterse filosofieën (emotie en energetisch werken) met de westerse filosofieën (het rationele denken) te combineren.  Mijn lichaam (mijn lijf) was daarbij lange tijd een ondergeschoven stuk. Ik werkte wel vanuit mijn gevoel, maar luisterde niet altijd naar de wijsheid van mijn eigen lichaam. Ik zocht de waarheid regelmatig buiten mezelf. Dat kon ook bijna niet anders, omdat ik in die tijd niet  goed voor mijn lijf zorgde. Ik negeerde signalen die tot klachten leidden. Ik at vanuit emotie ipv mijn lijf dát te geven wat het nodig had aan bouwstoffen. En gebruikte verzorgingsproducten vol parabenen, aluminium en E-nummers.

Dat is nu zo anders. Ik luister naar de wijsheid van mijn eigen lichaam. Ik stem me erop af het dát te geven wat het nodig heeft. Op het gebied van voeding lééf ik mijn eigen programma. Ik eet wat mijn lijf wil, waar het behoefte aan heeft om al mijn processen draaiende te houden en nieuwe cellen te bouwen. En ook op het gebied van gezondheid en beauty heb ik intussen producten op basis van Aloë Vera gevonden die mijn lichaam dienen en ondersteunen op de manier die goed voor me is.

Het laatste jaar ben ik me steeds verder aan het specialiseren in de Wet van de Aantrekkingskracht. Ik ontdekte dat je niet alleen je eigen ántwoorden in je hebt. Maar dat je zelf volledig je eigen leven creëert. Want datgene dat je aandacht geeft, dat groeit. En wat is er dán allemaal mogelijk, als je je leven zélf in de hand hebt?

Het is dan ook mijn missie om anderen te faciliteren hun leven VOLUIT te leven, zonder gehinderd te worden door trauma’s uit het verleden, pijn in het heden of angst voor de toekomst. Ik help om (weer) in je kracht te staan en van daaruit het meest prachtige leven te gaan leiden dat je je maar kan voorstellen!

Al mijn programma’s, workshops en sessies zijn erop gericht inzichten te geven zodat JIJ weet wat je te doen staat! Vanuit de wijsheid van jouw eigen lichaam!

Wat zou het voor je betekenen als je voortaan je dagen pijnvrij en vol energie doorbrengt?

Hoe zou het voor je zijn als je niet meer tegen gehouden wordt door je eigen onzekerheid, twijfel, angst of verdriet?

Hoeveel is het je waard om volledig in contact met jezelf en je lichaam jouw mooiste leven te leiden?

Deze antwoorden zijn in jou te vinden! Echt waar! Het vraagt alleen om contact met je lichaam en vertrouwen in je lichaam. En dat is waar ik graag samen met jou aan werk!

Reacties plaatsen is niet mogelijk.