Referenties

In het najaar deed ik bij Nina een familie opstelling. Het is ongelooflijk wat dat met je doet. Een super ervaring die ik mijn leven lang bij mij zal dragen.

-Caroline


Als het gaat om afvallen heb ik alles al geprobeerd.

Veel programma’s gevolgd, waar sommige wel liepen maar waar ik steeds weer terugviel in m’n oude patroon en zelfs zwaarder werd..

Bij Nina gaat het net iets “ anders”.
We spreken niet of nauwelijks over eten, wat gezond of ongezond is, wat veel of weinig calorien heeft.
Dat zijn allemaal open deuren.
We spreken over het feit of de behoefte om te eten, ’s-avonds laat bv, ontstaat uit verveling, pijn, of verdriet, of echt omdat je honger hebt?

Die twist heeft me aan het denken gezet en dwingt me eerlijk naar mezelf te kijken, om vervolgens de beslissing te nemen of ik wel of niet ga eten.
Ze voelt intuïtief aan waar op dat moment behoefte aan is in het gesprek en dat pakt ze dan ook aan.
Op deze manier zijn we bij de kern van mijn probleem gekomen en sta ik bewuster in het leven als het om mijn gezondheid gaat.
Ik ben er nog niet, maar het is voor mij de eerste keer dat ik zonder een dieet te volgen, wel kilo’s aan het verliezen ben en dat is nog nooit eerder gebeurd.

Ik voel me met de dag sterker worden en het “emotie-eten” is al met meer dan 80% gereduceerd!
Eerlijk zijn naar jezelf is wellicht de moeilijkste stap die je moet nemen, maar ze heeft me hier perfect in begeleid en daar ban ik haar enorm dankbaar voor.

-Andre


Nina and I worked together at Interpolis.

During that time Nina also showed her abilities of healer, coach and trainer next to the required skills in our team. She has very good insight in theory and practice of the less concrete matter that makes people tick.

If anybody could read my state of mind it was her. I learned a lot. I am still looking back on a very positive cooperation and we are still in regular contact. Reliable and trustworthy business partner and The Lotus Effect is a company definitely worth checking out and getting to know.”

-Tom


Ik heb bij jou een workshop “Samen kijken naar jou” gevolgd. Ik heb me toen heel welkom gevoeld en veilig. We hebben toen één op één gewerkt met elkaar en dat was speciaal. Fijn omdat ik je volledige aandacht kreeg en daardoor ook eigenlijk weer spannend omdat ik je volledige aandacht kreeg. Ik heb meer inzicht gekregen in mezelf en heb zelfs even controle los kunnen laten toen ik me echt niet meer kon herinneren welk symbool ik mijn bovenbuik had gegeven.

Ik heb alleen maar aandacht en liefde (mee) gekregen

-Hartelijk groeten van ‘ik mag zijn wie ik ben’ Wilma


Ik heb een heleboel plannen, maar ik bracht ze nooit tot uitvoer. Ik had steeds het gevoel dat het niet goed genoeg was of dat niemand op mijn plannen zat te wachten. Nu heb ik veel meer inzicht in mezelf gekregen en weet ik dat IK het het zelf ben die me mezelf tegenhoudt.”

– Sofie


 

Heel bijzonder om de energie van een sub-stukje van jezelf te voelen. Ik wilde werken aan mijn jaloezie, maar ik kwam erachter dat ik eigenlijk een heel onzeker stukje in me heb. Dat ik mezelf gewoon niet goed genoeg vind. Ik kan nu steeds vaker tegen mezelf zeggen dat ik wél goed genoeg ben! Dat ik het waard ben om van te houden.

– Leonie


 

Ik heb bij Nina naar de stemmetjes in mijn hoofd gekeken. Hierdoor heb ik meer inzicht in mijn gevoelens gekregen. En ik kan nu makkelijker gevoelens van me afzetten.

– Barbara


 

Het is heel raar, want eigenlijk stap je in een ik-stukje of emotie en voel je het dus heel erg goed. Maar daarmee kan je er ook van een afstand naar kijken. En dat zorgt ervoor dat ik nu op een andere manier naar mezelf kijk. En kies om anders te reageren, met een andere subpersoonlijkheid op de voorgrond.

– Bart

 


Nina luisterde aandachtig naar mij en vroeg wat ik nodig had die dag.
Met haar intuïtie kwam mijn pijnplek aan de oppervlakte en coachte Nina mij door een spiegel voor te houden. Door haar aanpak (en healing) kreeg ik nieuwe inzichten en daar heb ik bijna dagelijks profijt van.  Als “kom zelf in actie, je bent verantwoordelijk voor je eigen geluk”,  jou aanspreekt, dan kan ik Nina van harte aanbevelen.

– Marieke

 


 

Vorige week heb ik een coaching en healing ontvangen. Het leven gaf mij op dat moment een harde les in loslaten. Door de gerichte coachingsvragen van Nina werd duidelijk dat het okay is om te rouwen. Door healing werd duidelijk dat er een dikke knoop zat in mijn buik. Door in gedachten terug te gaan naar een krachtig moment en de helende handen van Nina, hebben we samen deze blokkade opgelost, waardoor ik terug in mijn positiviteit en speelsheid kwam.

– Leonie


 

Who has my money — workshop op Startersfestival 13 maart 2017

We houden onszelf onbewust tegen als het gaat om het vinden van (nieuwe) klanten. Hierbij speelt ons gevoel en onze intuïtie een grote rol. Dit heeft te maken met energie. Vaak ligt het probleem bij een diepgewortelde overtuiging van onszelf waardoor we het onszelf stiekem niet toestaan om succesvol te zijn en klanten binnen te halen. Nina weet de vinger op de zere plek te leggen door de juiste vragen te stellen. In haar workshop liet ze ons zien hoe je problemen van iemand kan achterhalen door een zogenaamde opstelling te maken. Deze opstelling bestaat uit een of meerdere mensen die ieder een gevoel of emotie voor moeten stellen.

Degene die het probleem heeft, bepaald zelf wie er wat voorstelt tijdens de opstelling. De mensen worden op een plaats neergezet die voor degene met het probleem goed voelt. Door naar de afstand tussen de personen te kijken, ga je verbanden zien tussen personen en wat nu eigenlijk het probleem is.

Ik heb gefascineerd zitten kijken naar hoe dit in zijn werk ging. Daarnaast moet ik ook eerlijk bekennen dat het me voor op dat moment te dicht bij kwam. Zo`n opstelling is confronterend en dit maakt het ook zo sterk. Dit is wel iets waar ik in de toekomst meer mee zou willen doen.

– Martine Donker www.martinedonker.nl

______________________________________________________________________________

Workshop Body Control 

Nina creëerde vanaf het begin af aan een hele fijne en open sfeer. De oefeningen die Nina ons gaf, brachten ons dichter bij ons lichaam. Het was super te ervaren hoe snel ik contact had met mijn lichaam. Door af te stemmen en in gesprek te gaan, kreeg ik heldere boodschappen waar ik direct mee aan de slag kan. Zeker een aanrader als je meer in contact wil komen met je lichaam en erachter wil komen wat jouw lichaam je wil vertellen.

T v Leeuwen
————————–————-
Deze workshop biedt een onderzoek naar onze innerlijke lichaamstaal. Welke signalen geeft mijn lijf me? Wat kan ik leren van deze signalen? Velen van ons zijn niet gewend om hiernaar te kijken of aarzelen de signalen te vertrouwen. Goede begeleiding is daarom belangrijk.
Nina begeleidt het onderzoeksproces op een heldere en respectvolle manier. Deze basishouding vertaalt zich in haar taalgebruik. Alles zonder oordeel: alles is oké.
Aan het einde van de workshop gaat de deelnemer naar huis met relevante informatie over de taal die ons lichaam spreekt en hoe je naar deze taal kan luisteren en ernaar kan handelen. Dit is een heel bewustmakingsproces. Soms confronterend: altijd leerzaam!
Daarvoor veel dank aan Nina!

J Meulendijks
————————–———————
Een dag aan de slag met je lijf, zalig. Weer heel wat geleerd over mezelf en vooral ook inspiratie hoe ik ook in het dagelijks leven veel meer in verbinding met mezelf kan zijn. Er is nog zoveel meer mogelijk en dat is een superfijn gevoel.

G Ceulemans
______________________________

Reacties plaatsen is niet mogelijk.