29 oktober 2016: Power to the Girl!

Power to the Girl

Wanneer is het gebeurd dat je van die jonge vrouw met grootse dromen in de ik-weet-het-allemaal-niet en is-dit-het-nou en ik-leg-me-er-maar-bij-neer-vrouw bent veranderd? Of was je al niet die rebellerende puber die wist wat ze wilde, de wereld wel zou veranderen en die dat van de daken durfde te schreeuwen? En leerde je dus al vroeg dat meisjes lief moeten zijn en zorgzaam en anderen eerst moeten laten kiezen en het gezin bij elkaar moeten houden?

Het maakt niet uit! Het maakt niet uit wanneer je het leerde! Of beter gezegd wanneer je afleerde dat je én liefdevol én krachtig kan zijn. Dat je én zacht kan zijn én voor jezelf op kan komen. Dat je én zachtere (vrouwelijke) én hardere (manlijke) energie in je kan hebben.

Ik ben ervan overtuigd dat vrouwen de drijvende kracht zijn van de maatschappij en het gezin. Als een vrouw in haar kracht staat, kan ze een enorm sterke en doorslaggevende rol vervullen. Elke vrouw heeft de mogelijkheid in zich om haar omgeving hoger te tillen en haar waardevolle potentie in te zetten voor zichzelf en de mensen om haar heen.

Deze tekst staat op mijn website, DIT is waar ik van overtuigd ben, DIT is wat ik wil bereiken! Met jou!

Number one
Want hoe fijn zou het zijn om jezelf als NUMBER ONE te zien? Hoe anders zou jouw leven eruit zien als je over wat meer POWER zou beschikken? Wat zou het voor jou betekenen als je NEE kunt zeggen wanneer je echt niet wil?

In mijn workshop leer ik je de balans te vinden tussen je eigen zachte, vrouwelijke, liefdevolle kant en je eigen manlijke POWER kant! In een middag gaan we je weer kennis laten maken met dat deel van jezelf!

Speciaal aanbod
Als je voelt dat dit de workshop voor jou is, wacht dan niet en meld je snel aan!
In september bied ik je deze workshop namelijk met korting én een bonus aan!
Ik bied je namelijk nog een uur extra persoonlijke coaching aan. Een maand na de workshop neem ik contact met je op en kijken we samen waar je staat! Een uur coaching kost bij mij normaal €80. Deze krijg je er nu gratis bij.
In september betaal je voor de middag waarop jij in je kracht wordt gezet én mijn persoonlijke coaching slechts €95!

Je krijgt NU dus een pakket dat normaal bijna €200 kost voor slechts €95!
Na 30 september betaal je de normale prijs van €109 voor de workshop.

Wanneer: 29 oktober 2016
Tijdstip: 13 -17 uur
Kosten: €109 (actie tot 30 september €95!)

Nog geen reacties.

Geef een reactie