Maak je droom werkelijkheid

Maak je droom werkelijkheid!

Ik wist het al heel lang. Dat ik voorbestemd ben . Voorbestemd voor iets groots. Ik wist allang dat het niet de bedoeling was dat ik in een baan zou blijven hangen die me meer energie kostte dan opleverde. En waarin ik verlangde naar het weekend. Ik wist allang dat ik niet op de bank zou eindigen met een partner die ik na zoveel jaar niets meer te zeggen had. Maar ja, je zit nou eenmaal op die bank in dat huis mét hypotheek waardoor je moet blijven werken in je niet-droombaan.

Herken je dit? Wéten dat er meer is, wéten dat je meer uit dit leven kan halen. Wéten dat er méér op jou ligt te wachten. Wéten dat jij tot grootse dingen in staat bent.

Maar herken je helaas ook dat je huis, je hypotheek, gewoon het leven, de waan van alledag, ervoor zorgen dat jij blijft doen wat je al heel lang doet. Herken je ook dat je niet weet, HOE je dan een ander leven creëert, het niet durft, geen idee hebt waar te beginnen!

De Stap
IK heb de stap gezet en ben mijn missie aan het leven. Mijn passie aan het volgen. En dat is…. JOU begeleiden om dit ook te gaan doen! Jou begeleiden op jouw pad naar jouw missie! Jou weer in je kracht zetten!

Want dát gun ik je! Dat jij het leven gaat leven waar je naar verlangt! Waar je van droomt!
Ruth en ik delen die missie! En dus gaan wij je helpen. Door samen met jou te kijken wat er tussen jou en dit verlangen in staat. Blokkades, overtuigingen. We gaan ermee aan de slag!

Dus wil jij

  • je blokkades uit de weg ruimen?
  • stappen zetten naar jouw nieuwe werkelijkheid?
  • volledig in het leven staan?

Dan is deze workshop voor jou! Je krijgt tijdens deze workshop 2 coaches die samen met JOU naar jou gaan kijken. Een hele dag lang! De waarde van deze workshop is eigenlijk €1355,00, maar wij willen jou ontzettend graag verder helpen. Het is onze missie om jou in je kracht te zetten. Daarom bieden we je deze workshop NU aan voor € 297 incl BTW.

Schrijf je in door een mail te sturen naar info@hetlotuseffect.nl of info@rootscc.nl of kijk op onze websites. www.rootscc.nl en www.hetlotuseffect.nl. Heb je nog vragen? Twijfel je of dit de workshop is die JIJ nu nodig hebt, bel ons gerust voor meer informatie! We beantwoorden je met liefde!

Wanneer: 22 oktober
Tijd: 10-17 uur
Locatie: volgt nog

Nog geen reacties.

Geef een reactie